DriftKing Community

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
DriftKing Community

Best community ever!

De cate ori m-ai inselat?

adyxpro32
    adyxpro32
    Retras
    Retras

Reputatie : 1050

De cate ori m-ai inselat? Empty De cate ori m-ai inselat?

Mesaj Scris de adyxpro32 Lun Dec 09, 2013 8:56 am

Un primar ardelean (sa zicem din Cluj), pe patul de moarte, isi intreaba sotia:
    - Spune-mi draga, acum ca zilele mi se gata, de cate ori m-ai inselat in cei 30 de ani de casatorie?
    Se gandeste femeia si se hotaraste sa-i spuna adevarul, ca oricum il ia Dumnezeu si sa moara impacat:
    - Draga, sa stii ca te-am inselat… de 3 ori.
    Calculeaza primarul… de 3 ori in 30 de ani… acceptabil procentul, nu-i mult, si-asa mor…
    - Zi-mi cand a fost prima data cand m-ai inselat?
    - Iti aduci aminte cand erai grav bolnav, doctorii nu mai stiau ce sa-ti dea, ce sa-ti faca… si m-am dus eu la doctorul ala docent si te-a pus pe picioare intr-un timp scurt? No atunci te-am inselat prima data…
    Se gandeste primarul “Draga de ea, da’ mi-a salvat macar viata”…
    - Te iert draga mea! Si a 2-a oara?
    - Iti aduci aminte cand ai ramas fara servici si nu te angaja nimeni si ti se terminase si somajul si te-a chemat odata la el directorul X-ulescu si ti-a dat functie si salariu bun de ne-am luat casa si masina? No aia a fost a 2-a oara…
    Se gandeste iar primarul “Hmmm… cu ala… da’macar am iesit din rahat in vremea aia… hai c-o iert”
    - Te iert, draga… Si spune-mi-o si pe ultima, ca simt ca nu mai am mult de trait…
    - Iti aduci aminte, zice doamna, cand ai candidat la primarie?
    - Da…
    - Si ai intrat in turul 2…
    - Da, draga, ce emotii am avut…
    - Si, in turul 2, ca sa iesi primar, iti mai trebuiau 500 de voturi..

Mai multe bancuri: http://zambilici.eu/page/6#ixzz2n5HO22K2

Data/ora curentă este: Dum Noi 10, 2024 11:48 am